Baba matrica 1

290Ft420Ft

Baba matrica 1 a család autómatrica egyik tagja. Válaszd ki a kedvenc matricáidat és állítsd össze belőle a családodat. A matricákhoz a családtagok neve is jár. A családtagok neveit a rendelésed végén (mikor az adataidat adod meg) lévő megjegyzés rovatba írd bele. Amennyiben elfelejtetted rendelésed után írd meg nekünk emailben az info@matricazdfel.hu címre. A matrica 3 méretben és különböző színben kapható.

A matricák 3 méretben kaphatóak. A méretek számozva lettek, 1-es méretű Baba az egyes méretű családtagok ajánlottak. Értelemszerűen a kettes méretű mellé a kettes méretű és a hármas méretű mellé pedig a hármas.

– 1-es méret 3 cm széles és 6 cm magas
– 2-es méret 4 cm x 8 cm
– 3-as méret 5,5 cm x 10 cm

A matricára kerülő nevek +1-2 cm-t jelentenek, az a figurák méretében nincs benne.

A matrica felhelyezésével kapcsolatban segítséget találsz a Hasznos tudnivalók menüpont Matrica felhelyezés alatt.

A rendelés leadását követően a családi matricából egy mintát készítünk, melyet elküldünk emailben jóváhagyásra gyártás előtt.

A matrica a képen látható minta (egy szín), amelyet a gyártás során egy applikáló réteggel látunk el, mely segítségével egyszerűen a kívánt felületre ragasztható.

Baba matrica 1 több színben és  különböző méretben rendelhető. Keresd további család matricáinkat is. Válogasd össze a családot.

Baba autómatrica névvel. A rendelés végén lévő megjegyzés rovatban add meg a matricák alá kerülő nevet. Amennyiben elfelejted, akkor a rendelés leadását követően küldd el nekünk emailben az info@matricazdfel.hu címre.

A felhelyezéssel kapcsolatban segédletet találsz a Hasznos tudnivalók Matrica felhelyezés menüpontban.

A matrica a képen látható minta (egy szín), amelyet a gyártás során egy applikáló réteggel látunk el, mely segítségével egyszerűen a kívánt felületre ragasztható.