Hockey mez és ütő matrica (kérhető számmal)

790Ft1 890Ft

Hockey mez és ütő matrica kérhető számmal, hokis matrica több választható színben és méretekben rendelhető. Hokis autómatrica sportolóknak és a szurkolóknak egyaránt. Válaszd a neked tetsző színben és ragaszd ki.

A matrica saját számmal kérhető, a rendelés végén add meg a megjegyzésrovatba a kért számot. Szurkolj a kedvencednek vagy emeld ki a saját mezszámod.
A matrica ragasztható autóra, falra, laptopra, bútorra, üvegre egyaránt, fémre és egyéb műanyag felületekre.

A matrica színének kiválasztásakor érdemes arra ügyelni, hogy a felület színétől eltérő legyen.

A matrica a képen látható minta (egy szín), amelyet a gyártás során egy applikáló réteggel látunk el, mely segítségével egyszerűen a kívánt felületre ragasztható.
A matrica felhelyezéséhez segítséget találsz a Hasznos tudnivalók menüpontban.

Keresd további sport matricáinkat, amennyiben nem látod a kedvencedet írj nekünk.

SKU: S-HY-M-01

Hockey mez és ütő matrica kérhető számmal, minden színben és  különböző méretben rendelhető. Keresd további sport matricáinkat is. Amennyiben nem látod a kedvencedet írj nekünk. Hokis autómatrica sportolóknak és szurkolóknak egyaránt.

A hoki mezre kerülő számot szabadon módosíthatod, írd meg nekünk a rendelés végén lévő megjegyzés rovatba a kért számot és tedd egyedivé matricádat. Szurkolj a kedvencednek.

A hockey matrica 2 ragasztható még üvegre, szélvédőre, falra, bútorra, laptopra és egyéb műanyag felületekre is. Matrica színének kiválasztásakor érdemes arra figyelni, hogy sötét felületre világos, világos felületre sötét matrica az ajánlott. FONTOS! A matricát mindig teljesen tiszta felületre ragasszátok!

A felhelyezéssel kapcsolatban segédletet találsz a Hasznos tudnivalók Matrica felhelyezés menüpontban.