Gyümölcsös csempematrica 5 db

2 490 Ft6 490 Ft

Gyümölcsök csempematrica 5 db matricát tartalmaz választható színben és méretben. A méret egy minta méretére vonatkozik. A választott méret a minta magasságára értendő.

A matrica a képen látható minta (egy szín), amelyet a gyártás során egy applikáló réteggel látunk el, mely segítségével egyszerűen a kívánt felületre ragasztható.
FONTOS! a csempematricát teljesen száraz csempére kell ragasztani, amennyiben a csempe felülete nem teljesen sima, akkor érdemes hajszárítóval rámelegíteni. Felragasztáshoz további segédletet a Hasznos tudnivalók menüpontban találsz. Amennyiben a leírtaknak szerint ragasztod a csempére a matricát, akkor az ellenálló lesz a rácsöpögő vízzel szemben, így tartósan a felületen marad. A matrica későbbiek folyamán eltávolítható.

Gyümölcsös csempematrica 5 db több színben és méretben kérhető. Dekoráld vele konyhád csempéjét. Keresd további csempe matricáinkat vagy konyha matricáinkat webáruházunkban.

Gyümölcsös csempematrica csomag tartalmaz 5 db csempematricát. A csomag egy színben kérhető. Csomag tartalma: 1 db ananász csempematrica, 1 db alma csempematrica, 1 db szőlő csempematrica, 1 db banán csempematrica, 1 db cseresznye csempematrica.

A matrica a képen látható minta (egy szín), amelyet a gyártás során egy applikáló réteggel látunk el, mely segítségével egyszerűen a kívánt felületre ragasztható.
A matrica felhelyezéséhez segítséget találsz a Hasznos tudnivalók menüpontban. FONTOS! a csempematricát a leírásnak megfelelően ragaszd fel.

 

További információk

Méret

14 cm, 19 cm, 9 cm

Szín

arany, barna, bordó, ezüst, fehér, fekete, kék, lila, narancs, piros, rózsaszín, sárga, szürke, zöld