Fizetés, szállítás

A megrendelt matrica / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt matricákat (utánvét esetén) a csomag átvételekor a GLS kiszállító futárának kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Biztosítunk lehetőséget a matrica értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb.

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit a GLS teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. Amennyiben munkahelyi címre kéri a szállítást minden esetben tüntesse fel a cég nevét is. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Kiszállítás jelenleg csak magyarországi címre lehetséges.

Gyártási és kiszállítási határidő

A gyártás és a kiszállítás határideje a rendelést véglegesítését (esetleges összeg beérkezését) követő 2-4 munkanap. Igyekszünk a rendeléseket minél hamrabb gyártani. A rendelt matricák egyedi méret és szín alapján kerülnek gyártásra. Amennyiben a rendelése kiszállításával kapcsolatban extra kérrése lenne, kérjük írjon e-mailt, igyekszünk mindent teljesíteni. A csomag feladásakor nyomkövetési szám készül, mely alapján a GLS oldalán követni tudja a csomagját.

Házhoz szállítás díjszabása

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak/kézbesítőnek! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Fizetési lehetőségek

 • készpénzben utánvéttel (GLS a kiszállító)
 • bankkártyás fizetéssel Barion rendszerben (További információkat ide kattintva olvashatsz)
 • átutalással – Ebben az esetben a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét:
  Kedvezményezett neve: BMIS Trade Desing Bt.
  Kedvezményezett számlaszáma: 11742355 – 21070572 (OTP Bank)
  Közlemény rovat: Ide kérjük adja meg a visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelés számát.
  A megrendelt árut az átutalás beérkezte után azonnal gyártjuk. Ha a megrendelt áru vételárát 1 héten belül nem utalja át, úgy munkatársunk megkísérli felvenni a kapcsolatot a megrendelővel, hogy tisztázza a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.

  (A webáruházban leadható minimális rendelési érték 1000 Ft.)

A csomagküldés díja

 • előre utalás, bankkártyás fizetés 8.990 Ft feletti vásárlás esetén: 0,- Ft, ingyenes
 • előre utalás, bankkártyás fizetés 8.990 Ft alatti vásárlás esetén: bruttó: 1290,- Ft
 • GLS utánvét: bruttó 1.890,- Ft
 • Személyes átvétel iLogistic Csomagpont 690 Ft

Személyes átvételi lehetőség

Rendelés személyes átvételére is lehetőség van, melyet 1095 Budapest, Boráros tér 7. címen található Duna Ház Üzletközpont földszintjén található iLogistic csomagpontban veheti át.

Nyitva tartása:
Hétfőtől Péntekig 11:00-19:00
Szombat 10:00-15:00

Személyes átvétel választása esetén a csomag csomagpontra történő beérkezéséről SMS értesítést küldenek a megadott telefonszámra. A csomag átvételére 5 munkanap áll rendelkezésre. A megadott e-mail címen az átvétel napjáig e-mail értesítést küldenek.