Kosár

Fizetés, szállítás

A megrendelt matrica / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt matricákat (utánvét esetén) a csomag átvételekor a GLS kiszállító futárának kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Biztosítunk lehetőséget a matrica értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb.

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit a GLS teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. Amennyiben munkahelyi címre kéri a szállítást minden esetben tüntesse fel a cég nevét is. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Kiszállítás jelenleg csak magyarországi címre lehetséges.

Gyártási és kiszállítási határidő

A gyártás és a kiszállítás határideje a rendelést véglegesítését (esetleges összeg beérkezését) követő 2-4 munkanap. Igyekszünk a rendeléseket minél hamarabb gyártani. A rendelt matricák egyedi méret és szín alapján kerülnek gyártásra. Amennyiben a rendelése kiszállításával kapcsolatban extra kérése lenne, kérjük írjon e-mailt, igyekszünk mindent teljesíteni. A csomag feladásakor nyomkövetési szám készül, mely alapján a GLS oldalán követni tudja a csomagját.

Házhoz szállítás díjszabása

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak/kézbesítőnek! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Fizetési lehetőségek

 • készpénzben utánvéttel (GLS a kiszállító)
 • bankkártyás fizetéssel Barion rendszerben (További információkat ide kattintva olvashatsz)
 • átutalással – Ebben az esetben a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét:
  Kedvezményezett neve: BMIS Trade Design Bt.
  Kedvezményezett számlaszáma: 11742355 – 21070572 (OTP Bank)
  Közlemény rovat: Ide kérjük adja meg a visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelés számát.
  A megrendelt árut az átutalás beérkezte után azonnal gyártjuk. Ha a megrendelt áru vételárát 1 héten belül nem utalja át, úgy munkatársunk megkísérli felvenni a kapcsolatot a megrendelővel, hogy tisztázza a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.(A webáruházban leadható minimális rendelési érték 1000 Ft.)

A csomagküldés díja

 • előre utalás, bankkártyás fizetés 8.990 Ft feletti vásárlás esetén: 0,- Ft, ingyenes
 • előre utalás, bankkártyás fizetés 8.990 Ft alatti vásárlás esetén: bruttó: 1190,- Ft
 • GLS utánvét: bruttó 1.990,- Ft
 • GLS csomagautomatás átvétel: bruttó 1.890,- Ft