Fizetés, szállítás

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a postásnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár/postás előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb.

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit a Magyar Posta teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A posta kétszeri kézbesítést kísérel meg, utána 10 napig veheti át a helyi postafiókban. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Házhoz szállítás díjszabása

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak/kézbesítőnek! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Fizetési lehetőségek

 • készpénzben utánvéttel (Magyar Posta Logisztikai üzletága a kiszállító)
 • bankkártyás fizetéssel Barion rendszerben (További információkat ide kattintva olvashatsz)
 • átutalással – Ebben az esetben a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét:
  Kedvezményezett neve: BMIS Trade Desing Bt.
  Kedvezményezett számlaszáma: 11742355 – 21070572 (OTP Bank)
  Közlemény rovat: Ide kérjük adja meg a visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelés számát.
  A megrendelt árut az átutalás beérkezte után azonnal gyártjuk. Ha a megrendelt áru vételárát 1 héten belül nem utalja át, úgy munkatársunk megkísérli felvenni a kapcsolatot a megrendelővel, hogy tisztázza a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.

A csomagküldés díja

 • előre utalás, bankkártyás fizetés 6.000 Ft feletti vásárlás esetén: 0,- Ft, ingyenes
 • előre utalás, bankkártyás fizetés 6.000 Ft alatti vásárlás esetén: bruttó: 505,- Ft
 • postai utánvét: bruttó 1.540,- Ft