Dobermann matrica

1 250Ft2 750Ft

Dobermann matrica különböző színben és méretben rendelhető. Dobermann autómatrica ragasztható még: falra, bútorra, laptopra, üvegre és egyéb műanyag felületekre. Válaszd ki a kedvenc dobermann matricádat.

Doberman matrica több típusban rendelhető.

Esetleg olyan kutya matricát szeretnél, amit nem találsz a kutyák között, akkor írj nekünk.

A matrica a képen látható minta (egy szín), amelyet a gyártás során egy applikáló réteggel látunk el, mely segítségével egyszerűen a kívánt felületre ragasztható.
A matrica felhelyezéséhez segítséget találsz a Hasznos tudnivalók menüpontban.

SKU: K-DN-01

Dobermann matrica minden színben és  különböző méretben rendelhető. Keresd további kutya matricáinkat is. Amennyiben nem látod a kedvencedet írj nekünk.

Dobermann matrica ragasztható még üvegre, szélvédőre, falra, bútorra, laptopra és egyéb műanyag felületekre is. A matrica színének kiválasztásakor érdemes figyelembe venni, hogy sötét autóra főként fehér vagy világos színű matrica ajánlott, világos autóra pedig fekete vagy sötét matrica javasolt. Átlátszó alappal rendelkező matricák esetében a arra érdemes figyelni, hogy a választot szín eltérő legyen a felület alap színétől.

A felhelyezéssel kapcsolatban segédletet találsz a Hasznos tudnivalók Matrica felhelyezés menüpontban. Amennyiben további kérdésed lenne írj nekünk.

Az egy színű matriáink applikáló réteggel vannak ellátva, hogy még könnyebb legyen a felhelyezésük.