Kisfiú matrica 1

390 Ft550 Ft

Kisfiú matrica 1 a család autómatrica egyik tagja. Válaszd ki a kedvenc matricáidat és állítsd össze belőle a családodat. A matricákhoz a családtagok neve is jár. A családtagok neveit a rendelésed végén (mikor az adataidat adod meg) lévő megjegyzés rovatba írd bele. Amennyiben elfelejtetted rendelésed után írd meg nekünk emailben az info@matricazdfel.hu címre. A matrica 3 méretben és különböző színben kapható.

A matricák 3 méretben kaphatóak. A méretek számozva lettek, 1-es méretű Kislányhoz az egyes méretű családtagok ajánlottak. Értelemszerűen a kettes méretű mellé a kettes méretű és a hármas méretű mellé pedig a hármas.

– 1-es méret 3,4 cm széles és 9 cm magas
– 2-es méret 5,5 cm x 14 cm
– 3-as méret 6 cm x 16 cm

A matricára kerülő nevek +1-2 cm-t jelentenek, az a figurák méretében nincs benne.

A matrica felhelyezésével kapcsolatban segítséget találsz a Hasznos tudnivalók menüpont Matrica felhelyezés alatt.

A rendelés leadását követően a családi matricából egy mintát készítünk, melyet elküldünk emailben jóváhagyásra gyártás előtt.

A matrica a képen látható minta (egy szín), amelyet a gyártás során egy applikáló réteggel látunk el, mely segítségével egyszerűen a kívánt felületre ragasztható.

Kisfiú matrica 1 több színben és  különböző méretben rendelhető. Keresd további család matricáinkat is. Válogasd össze a családot.

Kisfiú autómatrica névvel. A rendelés végén lévő megjegyzés rovatban add meg a matricák alá kerülő nevet. Amennyiben elfelejted, akkor a rendelés leadását követően küldd el nekünk emailben az info@matricazdfel.hu címre.

A felhelyezéssel kapcsolatban segédletet találsz a Hasznos tudnivalók Matrica felhelyezés menüpontban.

A matrica a képen látható minta (egy szín), amelyet a gyártás során egy applikáló réteggel látunk el, mely segítségével egyszerűen a kívánt felületre ragasztható.

További információk

Méret

1. méret, 2. méret, 3. méret

Szín

arany, barna, bordó, ezüst, fehér, fekete, kék, lila, narancs, piros, rózsaszín, sárga, szürke, zöld