Macis bútor matrica névvel

2 990 Ft4 990 Ft

Macis bútor matrica névvel több színben és méretben kérhető. A matrica 3 db-ól áll (1 db maci, 1 db szív, 1 db általad megadott név), melyek ugyan olyan színűek.  A nevet a rendelés végén lévő megjegyzés rovatban tudod majd megadni. A matricához használt név csak 1 db keresztnév lehet.

Méretek:
– 1. méret: Maci 18 cm  x 20 cm, Szív 15 cm x 13 cm és a név 5 cm magas
– 2. méret: Maci 27 cm x 30 cm, Szív 24 cm x 20 cm, Név 6 cm  magas
– 3. méret: Maci 35 cm x 40 cm, Szív 29 cm x 25 cm, Név 7 cm  magas

Bútor matrica egy gyors megoldás, hogy gyerekbaráttá varázsolt a gyermeket szobájában lévő bútorokat. Bármilyen színben kérheted, így alkalmazkodhat a szoba többi kiegészítőjének színéhez. De akkor is tökéletes választás, ha a testvérek egy szobában laknak és a kis bútoraikat meg kell különböztetni.

Keresd további gyerekszoba matricáinkat, gyerekeknek tervezett matricáinkat és bútor matricáinkat webáruházunkban.

A matrica a képen látható minta (egy szín), amelyet a gyártás során egy applikáló réteggel látunk el, mely segítségével egyszerűen a kívánt felületre ragasztható.
A matrica felhelyezéséhez segítséget találsz a Hasznos tudnivalók menüpontban.

Keresd további konyha matricáinkat a webáruházunk megfelelő menüpontjában.

Macis bútor matrica névvel több színben és méretben rendelhető. A csomag 3 elemből áll: 1 db maci matrica, 1 db szívecske matrica és 1 db név matrica. A név matricához a nevet a rendelés végén lévő megjegyzés rovatban kell megadni.

Macis bútor matrica névvel egy gyors megoldás, hogy gyerekbaráttá varázsolt a gyermeket szobájában lévő bútorokat. Bármilyen színben kérheted, így alkalmazkodhat a szoba többi kiegészítőjének színéhez. De akkor is tökéletes választás, ha a testvérek egy szobában laknak és a kis bútoraikat meg kell különböztetni.

Keresd további gyerekszoba matricáinkat, gyerekeknek tervezett matricáinkat és bútor matricáinkat webáruházunkban. Van egy elképzelésed, de olyat nem látsz a matricáink között? Írd meg nekünk és mi elkészítjük: info@matricazdfel.hu

 

További információk

Méret

1. méret, 2. méret, 3. méret

Szín

barna, bordó, fehér, fekete, kék, lila, narancs, piros, rózsaszín, sárga, szürke, zöld