Dobermann matrica 4

890 Ft2 290 Ft

Dobermann matrica különböző színben és méretben rendelhető. Dobermann autómatrica ragasztható még: falra, bútorra, laptopra, üvegre és egyéb műanyag felületekre. Válaszd ki a kedvenc dobermann matricádat.

Doberman matrica több típusban rendelhető.

Esetleg olyan kutya matricát szeretnél, amit nem találsz a kutyák között, akkor írj nekünk.

A matrica a képen látható minta (egy szín), amelyet a gyártás során egy applikáló réteggel látunk el, mely segítségével egyszerűen a kívánt felületre ragasztható.
A matrica felhelyezéséhez segítséget találsz a Hasznos tudnivalók menüpontban.

Dobermann matrica 4, minden színben és  különböző méretben rendelhető. Keresd további kutya matricáinkat is. Amennyiben nem látod a kedvencedet írj nekünk.

Dobermann matrica ragasztható még üvegre, szélvédőre, falra, bútorra, laptopra és egyéb műanyag felületekre is. A matrica színének kiválasztásakor érdemes figyelembe venni, hogy sötét autóra főként fehér vagy világos színű matrica ajánlott, világos autóra pedig fekete vagy sötét matrica javasolt. Átlátszó alappal rendelkező matricák esetében a arra érdemes figyelni, hogy a választot szín eltérő legyen a felület alap színétől.

A felhelyezéssel kapcsolatban segédletet találsz a Hasznos tudnivalók Matrica felhelyezés menüpontban. Amennyiben további kérdésed lenne írj nekünk.

Az egy színű matriáink applikáló réteggel vannak ellátva, hogy még könnyebb legyen a felhelyezésük.

További információk

Méret

10 cm x 16 cm, 15 cm x 24 cm, 20 cm x 33 cm

Szín

arany, barna, bordó, ezüst, fehér, fekete, kék, lila, narancs, piros, rózsaszín, sárga, szürke, zöld