Tök halloween matrica 2

790 Ft2 790 Ft

Tök halloween matrica 2 több választható színekben és méretekben rendelhető. Dekoráld a tököt faragás helyett. A matrica maga a szem és a száj matrica, melyet a lemosott és megszárított tök felületére lehet ragasztani.
A matrica ragasztható autóra, falra, laptopra, bútorra, üvegre egyaránt, fémre és egyéb műanyag felületekre.

Felragasztás: 1. alaposan tisztítsd meg a felületet 2. töröld szárazra 3. (a matrica elemei külön külön kerülnek a csomagba a könnyebb felhelyezésért) tervezzük meg a minták elhelyezését úgy, hogy odapróbáljuk a mintákat 4. egyesével ragasszuk fel a mintákat, első minta kiválasztásakor távolítsd el a papír alapot a matricáról, és egyik oldaláról a másikra simítsd fel a matricát a felületre. Azért ajánlott egyesével, mert minden töknek más alakja van, így könnyebb a minták felhelyezése. 5. felsimított mintáról óvatosan húzd le a felső applikáló réteget. 6. minden mintát simíts fel és kész is a tök 🙂

A matrica a képen látható minta (egy szín), amelyet a gyártás során egy applikáló réteggel látunk el, mely segítségével egyszerűen a kívánt felületre ragasztható.
A matrica felhelyezéséhez segítséget találsz a Hasznos tudnivalók menüpontban.

Keresd további halloween matircáinket, amennyiben nem látod a kedvencedet írj nekünk.

Tök halloween matrica 2 több színben és  különböző méretben rendelhető. Gyors dekorálási megoldás azoknak, akik nem szeretnének a tök faragásával időt tölteni.

A matrica ragasztható még üvegre, szélvédőre, falra, bútorra, laptopra és egyéb műanyag felületekre is. Matrica színének kiválasztásakor érdemes arra figyelni, hogy sötét felületre világos, világos felületre sötét matrica az ajánlott. FONTOS! A matricát mindig teljesen tiszta felületre ragasszátok!

A felhelyezéssel kapcsolatban segédletet találsz a Hasznos tudnivalók Matrica felhelyezés menüpontban.

További információk

Méret

10 cm x 10 cm, 15 cm x 15 cm, 20 cm x 20 cm, 25 cm x 25 cm, 30 cm x 30 cm

Szín

arany, barna, bordó, ezüst, fehér, fekete, kék, lila, narancs, piros, rózsaszín, sárga, szürke, zöld