WC ajtó matrica 9.

790 Ft1 890 Ft

WC ajtó matrica 9 több különböző színben és méretben rendelhető. WC ajtó minta, mellyel jelölheted a WC pontos helyét. A matricák között találhatsz egységes WC jelölést, illetve nő is és férfi jelzéseket is. Amennyiben egyik minta sem nyerte el tetszésedet írj nekünk és készítünk újabb mintákat.

A matrica 1 db férfi és egy db női alak matricát tartalmaz.

A matrica a képen látható minta (egy szín), amelyet a gyártás során egy applikáló réteggel látunk el, mely segítségével egyszerűen a kívánt felületre ragasztható.
A matrica felhelyezéséhez segítséget találsz a Hasznos tudnivalók menüpontban.

Keresd további wc ajtó matricáinkat, illetve további WC matricáinkat is.

WC ajtó matrica 9 több színben és  különböző méretben rendelhető. Keresd további ajtó matricáinkat, illetve wc matricáinkat is. Amennyiben nem látod a kedvencedet írj nekünk.

WC ajtó matrica 9 ragasztható még üvegre, falra és egyéb műanyag felületekre is. Az ajtómatrica színének kiválasztásakor arra kell törekedni, hogy az alap felület színéltől eltérő legyen. Fehér vagy világos árnyalatú felület esetén fekete matricát, fekete vagy sötét felület esetén fehér matricát javaslunk.

A felhelyezéssel kapcsolatban segédletet találsz a Hasznos tudnivalók Matrica felhelyezés menüpontban.

Olyan matricát szeretnél, amit nem látsz az ajtó matricák között, akkor írj nekünk és elkészítjük: info@matricazdfel.hu.

WC ajtó matricáink mellett találhatsz még további WC matricákat, WC deszka, WC ülőke és WC tartály matricákat is.

További információk

Méret

10 cm, 15 cm, 20 cm

Szín

arany, barna, bordó, ezüst, fehér, fekete, kék, lila, narancs, piros, rózsaszín, sárga, szürke, zöld