Golden retriever matrica 4

890 Ft2 290 Ft

Golden retriever matrica 4 több választható színekben és méretekben rendelhető.
A matrica ragasztható autóra, falra, laptopra, bútorra, üvegre egyaránt, fémre és egyéb műanyag felületekre.

A matrica a képen látható minta (egy szín), amelyet a gyártás során egy applikáló réteggel látunk el, mely segítségével egyszerűen a kívánt felületre ragasztható.
A matrica felhelyezéséhez segítséget találsz a Hasznos tudnivalók menüpontban.

Keresd további kutya matricáinkat, amennyiben nem látod a kedvencedet írj nekünk.

Golden retriever matrica 4 több színben és  különböző méretben rendelhető. Keresd további kutya matricáinkat is. Amennyiben nem látod a kedvencedet írj nekünk.

A golden retriever matrica 4 ragasztható még üvegre, szélvédőre, falra, bútorra, laptopra és egyéb műanyag felületekre is. Matrica színének kiválasztásakor érdemes arra figyelni, hogy sötét felületre világos, világos felületre sötét matrica az ajánlott. FONTOS! A matricát mindig teljesen tiszta felületre ragasszátok!

A felhelyezéssel kapcsolatban segédletet találsz a Hasznos tudnivalók Matrica felhelyezés menüpontban. Amennyiben további kérdésed lenne írj nekünk.

Golden retriever autómatrica több színben és méretben rendelhető, illetve szinte minden felületre rgasztható. Keresd további golden retriever és egyéb kutya matricáinkat webáruházunkban. Nem látod a kedvencedet vagy más elképzelésed van írj nekünk.

További információk

Méret

15 cm x 10 cm, 20 cm x 15 cm, 25 cm x 17 cm, 30 cm x 21 cm

Szín

arany, barna, bordó, ezüst, fehér, fekete, kék, lila, narancs, piros, rózsaszín, sárga, szürke, zöld