Spániel matrica

950 Ft2 190 Ft

Spániel matrica különböző választható színekben és méretben.
A matrica ragasztható autóra, falra, laptopra, bútorra és üvegre egyaránt.

A matrica a képen látható minta (egy szín), amelyet a gyártás során egy applikáló réteggel látunk el, mely segítségével egyszerűen a kívánt felületre ragasztható.
A matrica felhelyezéséhez segítséget találsz a Hasznos tudnivalók menüpontban.

Spániel matrica, minden színben és  különböző méretben rendelhető. Keresd további kutya matricáinkat is. Amennyiben nem látod a kedvencedet írj nekünk.

Spániel matrica ragasztható még üvegre, szélvédőre, falra, bútorra, laptopra és egyéb műanyag felületekre is. A matrica színének kiválasztásakor érdemes figyelembe venni, hogy sötét autóra főként fehér vagy világos színű matrica ajánlott, világos autóra pedig fekete vagy sötét matrica javasolt.

A felhelyezéssel kapcsolatban segédletet találsz a Hasznos tudnivalók Matrica felhelyezés menüpontban. Amennyiben további kérdésed lenne írj nekünk.

Az egy színű matriáink applikáló réteggel vannak ellátva, hogy még könnyebb legyen a felhelyezésük.

Spániel autómatrica több színben és méretben rendelhető. A matrica nem csak autóra, hanem szinte minden felületre ragasztható. Dekoráld vele autódat vagy házad bármely felületét. Matrica spániel tulajdonosoknak. Tökéletes ajándék a fajta kedvelőinek.

További információk

Méret

10 cm x 17 cm, 15 cm x 25 cm, 20 cm x 33 cm

Szín

barna, bordó, fehér, fekete, kék, lila, narancs, piros, rózsaszín, sárga, szürke, zöld