Vitorlázás matrica

490Ft1 990Ft

Vitorlázás matrica különböző színben és méretben rendelhető. Vitorlázás matrica a vitorlás sport kedvelőinek.  A vitorlás matrica ragasztható autóra, üvegre, falra, bútorra, fémre és egyébműanyag felületekre.

Keresd további sport matricáinkat webáruházunkban.

A matrica a képen látható minta (egy szín), amelyet a gyártás során egy applikáló réteggel látunk el, mely segítségével egyszerűen a kívánt felületre ragasztható.
A matrica felhelyezéséhez segítséget találsz a Hasznos tudnivalók menüpontban.

SKU: S-VS-01
Kiürítés

Vitorlázás matrica, vitorlás matrica minden színben és  különböző méretben rendelhető. Keresd további további sport matricáinkat. Amennyiben nem látod a kedvencedet írj nekünk.

Vitorlázás matrica ragasztható még üvegre, szélvédőre, falra, bútorra, laptopra és egyéb műanyag felületekre is. A matrica színének kiválasztásakor arra kell törekedni, hogy az alap felület színéltől eltérő legyen. Fehér vagy világos árnyalatú felület esetén fekete matricát, fekete vagy sötét felület esetén fehér matricát javaslunk.

A felhelyezéssel kapcsolatban segédletet találsz a Hasznos tudnivalók Matrica felhelyezés menüpontban.

Vitorlázás matricák színes és egy színű változatban is kérhetőek. Esetleg olyan matricát szeretnél, amit nem látsz a vitorlázás matricák között, akkor írj nekünk és elkészítjük: info@matricazdfel.hu.