Jack russell terrier matrica 2

1 090 Ft1 690 Ft

Jack russel terrier matrica 2 különböző választható színekben és méretben.
A matrica ragasztható autóra, falra, laptopra, bútorra és üvegre egyaránt.

A matrica a képen látható minta (egy szín), amelyet a gyártás során egy applikáló réteggel látunk el, mely segítségével egyszerűen a kívánt felületre ragasztható.
A matrica felhelyezéséhez segítséget találsz a Hasznos tudnivalók menüpontban.

Jack russel terrier matrica 2, minden színben és  különböző méretben rendelhető. Keresd további kutya matricáinkat is. Amennyiben nem látod a kedvencedet írj nekünk.

Jack russel terrier matrica 2 ragasztható még üvegre, szélvédőre, falra, bútorra, laptopra és egyéb műanyag felületekre is. A matrica színének kiválasztásakor érdemes figyelembe venni, hogy sötét autóra főként fehér vagy világos színű matrica ajánlott, világos autóra pedig fekete vagy sötét matrica javasolt.

A felhelyezéssel kapcsolatban segédletet találsz a Hasznos tudnivalók Matrica felhelyezés menüpontban. Amennyiben további kérdésed lenne írj nekünk.

Az egy színű matriáink applikáló réteggel vannak ellátva, hogy még könnyebb legyen a felhelyezésük. Jack russel terrier autómatrica gazdiknak. Dekoráld vele autódat vagy házad egyéb felületeit. Választható színben és méretben, hogy a legjobban passzoljon a felülethez.

További információk

Méret

19 cm x 15 cm, 25 cm x 20 cm, 37 cm x 30 cm

Szín

arany, barna, bordó, ezüst, fehér, fekete, kék, lila, narancs, piros, rózsaszín, sárga, szürke, zöld